Ik wou dat ik de enigste was in je leven,
Ik zou je dan alle liefde geven.
Ik zou je altijd happy willen maken,
Zonder dat van mezelf te kraken.
Ik zou je keuze's respecteren,
En alle kleine dingen eren.
Ik zou je nooit beletten iets voor jezelf te doen,
Ja ik ben wel zo koen.
Zo koen om jou je eigen leven te laten leiden,
En om spanningen en ruzies te vermijden.
Want wij hebben allebei onze eigen vrienden,
Naar ze toen gaan zal ik je nooit verbieden.
Ik zou je niet verbieden jezelf te zijn,
Want zoals je bent vind ik je fijn!
Iedereen heeft zo zijn slechte kanten,
Jij, ik maar ook onze verwanten.
Maar daar alleen moeten we niet naar kijken.
Want de goede dingen zullen daardoor niet slijken.
Dus wees jezelf altijd en overal!!!
Dit zeg ik al sinds jij mijn hart stal!!