S'AVONDS ALS HET DONKER IS
SLUIP IK IT MIJN BEDJE
OM BUITEN GAAN TE GENIETEN
VAN DE PRACHTIGE STERREN
IK ZIT DAN UREN TE KIJKEN
NAAR DIE MOOIE VUURBOLLEN
EN VAL IN SLAAP IN HET GRAS
S'MORGENS ALS DE HAAN GAAT KRAAIEN
SCHIET IK WAKKER...
EN KRUIP STIL TERUG MIJN BEDJE IN
VOL ONGEDULD WACHT IK DAN OP DE
VOLGENDE NACHT
liefs, Karense