Iedereen moet wel eens een keuze maken,
En soms kan een beslissing iemand goed raken.
Je kunt dan iemand erg verdrietig maken,
Of juist iemands geluk bewaken.
Een keuze maken kan erg moeilijk zijn.
En doe je jezelf en anderen pijn.
Het is belangrijk om jezelf te blijven,
Som helpt het dan om je gevoelens op te schrijven.
In plaats van dat je je gevoelens dan wegstopt in je eigen kelder,
Worden de dingen in 1 klap weer helder.
Kijk goed bij jezelf naar binnen,
En probeer je gevoelens om te zetten in woorden en zinnen.
Je kan niet met iedereen rekening houden,
Want deze regel is de gouden:
Je leeft maar 1 keer dus haal alles eruit wat erin zit. Zodat je geen spijt hebt van je allemaal gemist hebt als je straks in het bejaardentehuis zit.
De enigste goede keuze is die van jezelf,
En het geluk komt dan naar je toe, vanzelf!!