Elke keer kom je dichter
Jouw ziel dichter bij de mijne
Jouw hart dicht tegen het mijne
In een innige omhelzing
Samen als een
Een liefde, een hart, een ziel
Elke keer weer
Doe jij mij iets
Wat nog nooit iemand deed
Je veroverde mijn hart
Alles in mij
Verlangt naar jou
_ xxx - jes _
your friend !!
from