Een raam met zicht op zee
kan zo verruimend zijn,
vervaagt de muizenissen
die klitten aan je geest.
De trage vlucht en verre roep van meeuwen,
het stil verlaten strand,
de zon die in wisselende kleuren
de wolken print op ’t golvenspel
Dat anderssoortig rustgevoel
dat heelt en draagt,
op ’t ritme van het leven zelf
blijft je bij, een leven lang.
Rob