Bijna feest,
want de examens zijn er bijna geweest
dan weer wachten op ons rapport voor
dat je de vakantie in stort.
Mag je volgentjaar over of moet je
weeral eens blijven zitten en dan
is het vakantie geniet al maar van
de zon want dat is de dag dat je luieren
kan : wat is dat zalig man !!!
De meeste dingen doen dat je tijdens de
schoolperiode niet kan ...uitslapen,fuiven
en voor een weekendje bij je vriendin gaan
verhuizen. Leuke dagen de vakantie ik verlang
er al naar , dat is toch het leven niwaar ?
Dus nog even bijten op je tanden de examens
zijn zo weer voorbij en dan mag je gerust
veel mailen met mij.
-xxx-