Nog een paar dagen wachten en dan
mag ik mij aan een fuif verwachten.
We fuiven bij stefanie dat is toch zo'n vakantiemie.
Eindelijk is dat het einde van de examens en verwachten
we ons aan iets vol verrassingen.
Maar dit wil ook zeggen het eind van dit schooljaar
en ik ga een heele hoop goede vrienden missen want
ze gaan naar een andere school.
Maar dan in september komen er misschien weer een hele
hoop nieuwelingen en dan zijn er weer zo'n fantastische dingen. Trouwens je leeft maar 1 keer aah ja mensen
geniet van het weer !!!
De zomervakantie is weer op komst dus verwacht je maar aan vakantievriendjes en warme of koude verzinsjes.
Ik zou maar zeggen heb maar dolle pret en zorg dat je goede punten hebt !!!