Reizen door het land
Der dromen
Hoe dan ook
Ik zal er komen
Varen over zeeën
Lopen, mijlen
Vliegen, lange wijlen
Ik zit als een baby om dit land te kwijlen
Wanhoop, verwarring
Dorpen en steden
Ik passeer het allemaal
In het land van mijn dromen
Zullen alleen aardige mensen komen
Mijn land der dromen
Daar is het fijn
Daar schijnt de zon
Daar ben je blij
Geen onheil mogelijk
Iedereen die houd van mij
Ik wil er gouw komen
Verzin een plan
Mijn hersens stomen
Verdwaald in mijn dromen
Dat zou ik wel willen
Dan vind niemand me meer terug
Dan kan niemand me villen
Iedereen zal me missen
Ik zal in mijn gedachten het verleden uit wissen
Ik zal jullie vergeten
Terwijl jullie op mij wachten
Haha, smachten
Dan doe ik eens wat terug
Ik ben gemeen, steek als een mug
Mijn dromen zijn onbereikbaar
Ik heb nou eenmaal geen toverkracht
Had ik dat nou maar, had ik maar macht
Dan danste ik nu op de velden
Waar je nooit iemand zag, heel zelden
Dan vroeg niemand aan mij
Wat doe je nou stom blij
Nee dan kon ik doen waar ik zin in had
En dat iedereen mij aanbad
Maar dat zal altijd maar een droom blijven
Niemand zal daar ooit aan komen
Ik zal dat altijd blijven dromen!