maart 2002
Stiekem in het donker
loop ik sluipend door de nacht
Het geluid van het donker
is ongelooflijk zacht
Stiekem in het donker
met een zaklamp in mijn hand
probeer ik de schaduwen te verdrijven
van het verste, verlaten land
Stiekem in het donker
Wat doe ik eigenijk hier?
Lopend in de kou
verlaten van plezier
Stiekem in het donker
Mijn kamertje is maar klein
ik doe mijn lamp nu maar weer aan
Zodat het weer licht zal zijn
Stiekem in het licht
Ik doe mijn lampje toch maar weer uit
Ik ga slapen, lekker dromen
want als ik hier blijf fantaseren
Zal er nog iemand achterkomen..
..dat ik niet slaap
maar ik slaap al, hoor
Ik slaap en slaap en slaap maar door
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~