Laat de nacht
voortduren
Want in mij
branden vuren
Laat de koelte
mij bedekken
Laat de uren
uitstrekken
Laat de tijd
neerdalen
Zodat de vlucht
mij niet zal halen
en iedere zucht
mij bevrijdt
Laat de nacht
verstillen
Zodat het zwart
mij zal verkillen
Laat de wind
uitrazen
en al mijn angsten
wegblazen
Laat het kind
herleven
Zodat alle dromen
vrijkomen
en ik weer licht
zal geven
Laat de lach
herklinken
en kijk de dag
in het gezicht