*Bang voor de nacht*
Bang voor de nacht,
Ik ben wakker en zit op wacht.
Bang voor dingen die er niet zijn,
Verlangend naar de zonneschijn.
Ik ben 17 jaar en ben nog steeds bang voor de nacht,
Nog elke nacht zit ik op wacht.
Ik heb dingen gezien en gehoord,
Die niet tot het normale leven behoort.
Daarom ben ik soms nog steeds een beetje bang,
Dan krijg ik spontaan een biddingsdrang,
Die dingen horen niet meer bij mij,
Maar ben er nog niet los van ik ben niet vrij.
Vroeger speelde ik met die dingen,
Nu raad ik je aan om er NOOIT mee te beginnen.
Want het maakt je uiteindelijk kapot,
Nu geloof ik alleen nog in God.
Alleen straks ben ik 4 weken alleen thuis,
Dan schrik ik al bij het geluid van een muis.
Hoe moet ik die 4 weken doorkomen,
Mijn vriend kan doordeweeks ook niet langskomen.
Dus nu zit ik weer met een probleem,
Waar gaat die angst toch met me heen?