Jij bent in m'n gedachten
al zoveel dagen en nachten
En telkens zit ik te dromen
dat ik jou tegen zou komen
Kon ik maar even bij je zijn
want zonder jou doet zo pijn
Wat ik even wou zeggen
is absoluut nie moeilijk uit te leggen
Ik hou van jou
en blijf je trouw!
Ciao ragazzo,
Dikke kus,
Serena