vandaag in de klas
toen ik iets las
zat iemand naar mij te staren
die met zijn mooie haren
hij is echt heel lief
hij is eigelijk mijn hartedief
maar ik durf het hem niet te vertellen
zou hij mij misschien bellen ?
hij zei vriendelijk tot morge
mijn geheim is diep opgeborge
ik denk dat hij van mij houdt
ik wil dat hij met mij slowdt
nu is mij hartje heel blij
hij is van mij !
ik denk dat er nog iemand van hem houdt
maar dat laat me koud