soms denk je van rot op en loop naar de maan
soms denk je, ik kan het niet meer aan
soms zie je niemand voor je staan
en soms denk je dat je stilaan bent aan het vergaan
Het doet pijn om te vergeven wat jij me hebt aangedaan
zeker als ik er aan denk... want het is gedaan
het doet minder zeer van het te vergeten en tegen iedereen zeggen"het gaat je niet aan"
Maar het ergste van al is dat ik het niet eens kan verstaan