Trillend van opwinding,
Zoekend naar lucht,
Hitte van een lichaam tegen me aan.
Toenemende hartslag,
en jij houdt me tegen je aan,
De aarde stopt met draaien,
en zal alleen voor ons bestaan.
Jou handen die me aanraken,
mijn lichaam die op het jouwe brandt,
Zoekend in de nacht naar het onbekende,
Niet wetend waar het beland,
Jou trillende lichaam tegen mij aan,
Jou zoen waarin ik verdrink,
Hopend dat jij hetzelfde voelt als mij,
samen zoekend in de nacht naar de "WIJ"