Die mooie zon,
zo warm en zacht,
zo'n vurige stralen en pracht
Die mooie maan,
ze is de zon in de nacht,
met haar helder licht en pracht
Dat mooie gras,
nog groener dan verwacht,
zo mooi en zo'n pracht
Die lieve mensen,
zo nietig geacht
geven toch zoveel liefde en pracht
He,kijk eens om je heen,
zie je niet dat de wereld één en al pracht is,
zelfs als het nacht is,
Die mooie maan,
die lieve zon,
ik wou dat ik eeuwig leven kon