kijk daar een bij
oh wat is ze blij
en als je goed kijkt
zie je dat ze een beetje op honing lijkt
bijen maken heel veel honing
en bijen hebben ook een koning
ze maken honing in gaten
je moet er niet mee gaan praten
want dan kunnen ze wel eens prikken
een dat doet je soms schrikken
bijen gaan van bloem tot bloem voor nectar
en daarvan maken ze honing
honing honing honing mmmmmmmmmm!!!