is mijn hond
ze is heel lief en een echte hartendief
een dikke kapoen
maar helemaal geen oen
ze is vaak moe
en ze blaft op een koe
ze is al 12 jaar
en ik hou echt van haar
ze was er al toen ik werd geboren
ik ben met haar opgegroeit
ik zal altijd van je blijven houden toetsie