Daar lig je weer
In je wit bed
Mag amper 15’ bij je komen
En nooit wil ik nog weg
Terug naar huis gegaan
Oogjes tranend
Hartje huilend
Beiden zeggend
Kom terug
Plz word wakker
Kom terug
Luister naar mijn stem
Die door de tunnel klinkt
Je hartje klopt nog
Al is het met pauzes
Dat besef ik wel
Maar blijf nog eventjes, wil je?
Weet dat als je dan toch moet gaan
Ik je zal missen
Een laatste dikke kus
van mij