Ik wou
dat ik een reden
had,
om naar jou
toe te
mogen gaan,
maar ik
kan nix
bedenken,
en als ik
het zou afspreken
dat het mag,
dan weet ik
echt niet
hoe dat moet,
het liefst
had ik
jou meteen ontvoerd
en verstopt
onder mijn
bed,
maar dat gaat
vast wel moeilijk
en ik ben
meteen verdacht,
dat is
wel jammer.