Het leven is niet alleen maar schone schijn,
Er mag in het leven toch ook wat anders zijn,
Iedereen maakt wel eens iets mee,
Ook al deel je het niet graag aan anderen mee
Maar het is toch geen schande
om je verdriet met iemand te delen,
Al denk je dat het niemand kan schelen,
En al hou je de schijn nog zo hoog,
Je hart en je ogen blijven niet droog,
Laat anderen in je smarten delen,
Ook al denk je nog steeds wat kan het hen schelen,
Laat varen die schone schijn,
Waar zou je zonder vrienden zijn,
Zij kennen je ware aard, zij kennen je verdriet
Maar kan het dan echt zo'n kwaad,
dat niemand jou verdriet ontgaat,
Laat vallen dat masker, veeg weg die grijns,
En deel je verdriet al is het iets kleins,
Geen mens is geboren om perfect te zijn,
Laat dus varen die schone schijn.
Jenne