De muziek in m'n oren
De vogels in de lucht
Daarvoor ben ik geboren
Dat is niet waar ik voor vlucht
Ik wil zeggen wat ik voel
Maar het lukt me niet
Wat is dat gejoel boven in m'n hoofd
Ik weet het niet
Soms heb ik het gevoel
Dat ik de hele wereld aankan
Maar dat duurt maar even
Dan voel ik me weer slecht
Hoe zou het komen
Waarom is het echt?
Niemand waar ik mee kan praten
Niemand die weet wat ik voel
Misschien moet ik nu gaan slapen
Morgen is er een nieuwe dag
Die hopelijk begint met een lach.