De stilte, zo zacht en rustig
Genieten van de stilte
Geen geluid
Het gevoel van de stilte
Geeft rust
Niemand om me heen
Geen muziek, geen gepraat
Zelfs geen vogels op de achtergrond
Enkel de stilte
De drang naar stilte
Een moment zonder geluid
Alleen het gevoel
De rust, de stilte