Gras onder mijn voeten,
een blauwe lucht boven me hoofd
gedachten...
stemmen...
gelach...
ik hoor het allemaal
om me heen,
in me
het verstikt me
en ik kan er niks aan doen
alles gaat mis
wanneer er 1 ding is mislukt
ongeluk...
doood...
kom ik maar dood
was ik maar sterk genoeg
om mezelf van de ellende af te helpen
maar ik kan het niet.
waarom kan ik het niet??
help me....