Vurig Verlangen
Ik wil alles met je wil doen
Ik wil alles met je doen zoals die eerste zoen
Ik wil alles met je wil delen
Ik wil alles met je delen zoals lang met je mailen
Ik wil weer met je samen te zijn
Ik wil weer met je genieten dat is fijn
Ik moet je alweer een tijdje missen
Ik wil je niet uit mijn gezichtsveld wissen
Waarom woon je niet dichterbij?
Dat zou prettiger zijn voor jou en voor mij
Dan kon ik je vaker zien
Het gebeurt nog wel eens heel misschien?
Maar weet je waar het allemaal om draait
Ik hoop, maar ik weet het zeker, dat onze liefde niet overwaait
Lieve Cathy ik blijf je altijd trouw
Lieve Cathy weet je dat ik heel veel van je hou