Naar het zwembad met de klas.
Het is niet zoals het eerst was.
Mijn lichaam moet ik verstoppen.
Omdat ik niet kan stoppen.
Ik doe mezelf pijn.
Ik vind het niet fijn.
Ik kan niet zeggen nu is het klaar.
Daarom vinden jullie me raar.
Als je me na doet ben je dom.
Het is zo verschrikkelijk stom!
Stoer laat je zien: "kijk eens wat ik heb gedaan"
Dan wil ik slaan.
Want ik doe het niet expres.
Ik grijp niet ZOMAAR naar een mes.
Je doet me pijn door je wonden.
Die door mij ontstonden.
Want ik deed het ook.
Dus jij wou wou mee doen!
Het is niet stoer!
Je zorgt alleen maar voor rumoer.
Wil je snappen wat je doet?
Ik weet wat ik doe is niet goed...
Mijn eigen domme fout!
Die je dan onder me neus douwt!
Ik kan het niet begrijpen.
Waarom jij ook naar het mes ging grijpen..
Doe me gewoon niet na.
Het zorgt alleen maar voor elende.
Je hele leven een bende.
Steeds erger en harder.
Tot je niet meer kan stoppen.
en je alles moet verstoppen...