Je bedankjes,
zijn omgezet,
veranderd van gedachtes,
ik word alleen,
bedankt in haat,
verafschuwende blikken,
verdraaien de woorden,
die eerst,
door een goudsmid waren gesmeden,
in afgrijselijk gescheeuw,
Ik zal huilen,
zal alleen mijn tranen laten spelen,
het zal de enige uitweg zijn,
voor mijn gevoelens,
van die tijd.