Ik bedankte je vroeger,
omdat je drugs voor mij ging halen,
Ik bedankte je vroeger,
want voor jou was dat allemaal echt balen...
Ik bedank je nu,
voor die ene keer,
Ik bedank je nu,
want je deed me toen goed zeer...
Ik wil je bedanken,
dat je me hebt gered...
Ik wil je bedanken,
dat je me op m'n plaats hebt gezet...
Ik zal je bedanken,
als ik er vanaf ben geraakt...
Ik zal je bedanken,
want jij hebt dan mijn leven weer goed gemaakt...