Bomen dansen op het licht
Van de zon met
De zachte wind
De herfst is in het land
De blaadjes verkleuren
En vallen af
Tot een dik tapijt
van Bladeren verschijnt
Ik wandel dorr dit
Mooie landschap
Zo mooi was de herfst nog nooit
Tussen de dolmen hangen
Dauwdruppels en een
Waterachtig zonnetje maakt
Alles mysterieus
De vogels die de vorige
Ochtend nog floten
Zwijgen,
Ze zijn vertrokken naar
De warme zon
En ik denk, over, hoe mooi
Ook de zomer toch zijn kon