denk al een tijdje
en zet alles op een rijtje
kweet niet meer wat ik voel
sinds ik met wat dingen woel
het is moeilijk te zeggen
nog moeilijker uit te leggen
misschien wil jij het niet
en ik haat verdriet
maar ik ben iet meer op jou
ook als ik dat zo graag wou
ik wil ff rust in m'n leven
of alles wat er van is overgebleven
bij deze is het niet meer aan
je moet me laten gaan
je bent wel heel lief
maar niet meer mijn hartedief