Mooi
Soms voel ik mij niet mooi!
Alle woorden die mensen tegen mij zeggen zijn vaak hard en raak!
Het liefst stop ik mezelf weg in een kooi en hoop ik dat ik nooit meer naar buiten hoef te komen...
Het is onterecht al je onzeker bent... dan kan je wel dromen dat andere mensen je beter kennen!
Mensen ordelen en zeggen dingen voordat ze erbij nagedacht hebben... dat kan pijn doen en mij ziel verleppen!
Gelukkig zijn, die momenten zijn maar soms,
want iedereen is rijk en heeft roem!
Mooi is iedereen en soms lijkt iemand van steen, maar ik ben zoals ik ben en ik zeg met m'n eigen stem:
'Ik ben Sanne, ik uit Sanne! Een mens is mooi, dus ik ook!
Kus San