Vrienden voor het leven
Die kom je nu pas tegen
Ze zijn je steun en toeverlaat
Zodat je met hen over alles praat
Ze zijn een zonnetje in huis
In mijn hart vonden ze écht een thuis
Het zijn soms echte bengeltjes
Maar een paar onder hen zijn engeltjes!