Schiet dit hart aan flarden,
Laat het stoppen met slaan,
Stop!Niet meer te harden,
Loots me naar de maan,
Het is nu lang genoeg geweest,
Heb genoeg gebroken en verwoest,
Ik ben overal gevreest,
Ik lijk wel vastgeroest,
Door die rooddoorlopen ogen,
Dankzij tranen die ik vergoot,
Donker komt met bogen,
Daar is eindelijk DE DOOD...