Dit gedichtje heb ik geschreven in groep 5. Helaas geloofde mijn juf niet dat ik hem zelf had geschreven....
Lief bloempje in het gras.
Je groeit hier nog maar pas.
Op je groene steel.
Met je blaadjes paars en geel.
Je staad in de modder bruin en vies.
Maar jij word nooit vies!