Elke morgen als ik wakker wordt dan begind er weer een
nieuwe dag, een nieuwe dag wat zal het geven ik weet
het duurt maar even, toch de dag zal er wezen, uit mijn
bed gestapt zit ik op de rand, hoe vaak ik daar heb
gezeten dat weet alleen mijn geweten, ik loop de kamer
af naar beneden daar begind het al te beven, ik weet niet
hoe ik de dag ga beleven, soms wil men rustig leven,
maar dit is niet aan mij gegeven, hoe veel mensen zijn
er niet die zo iets beleven?.