Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
jaloezie , my love !
jaloezie
my love
ik en hij
zij is jaloers
veel pech voor haar
wat kan mij dat schele
WIJ
ja ze is jaloers ze wil
je van mij afpakke maar
dat zal haar niet lukke
hopelijk bewijs je het
dat mij es dat je zo van
mij houdt !!
i love you !!!!
- xxx -
- Carolinetje -
veel geluk jaloers - mens
Reacties op dit gedicht
caroke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
caroke
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
20 juni 2002
Thema's:
[JIJ]
[IK]
[Jaloezie]