De stilte , zijn rust en mijn gedachten
niemand die mij kan storen.
De maan die mijn geest belicht
de sterren die ieder elkander
zijn verhaal zullen vertellen
De nacht en mijn pijnen die nu verzachten
Woede , frustratie en pijn
ik wil eruit
naar buiten , zweven in de nacht
maar het kan en wil niet zo zijn.
de nacht is niets maar toch is hij van mij .