Mensen kijk naar m'n meisje,
ze is als een evenbeeld
van alles wat goed is.
Liefelijk als een fee,
uit een of ander sprookje
wandelt ze in jullie straat.
Vreugde gevend aan iedereen,
zonder te wachten
op een dank je wel
De bloemen die ze draagt
pronken als zeldzame parels
in jullie materialistische wereld.
Vraag niet hoe ze dat doet
en ook niet waarom
Want het antwoord is gekend.
Jullie hoeven alleen maar
de oogkleppen af te doen
en de oorstoppen uit jullie oren te verwijderen
(Speciaal voor jou Prutske die van me houd)