Ze doet heel aardig
maar als je even niet kijkt
zorgt ze er zo voor
dat haar zoon niet voor mij bezwijkt
maar het is al te laat
hij houd nu al van mij
maar dat kreng van een moeder
wil hem liever vrij
ze is jaloers op mij
ik pik volgens haar haar zoon af
door dat te zeggen vind ik haar gewoon
heel erg laf
wat zielig dat je je zoon
zijn liefde voor mij misgunt
we houden van elkaar
zo erg dat jij je niet eens voorstellen kunt
ga nu niet bepalen wanneer we elkaar
mogen zien
je zegt het liefst nooit
maar denk dan ook eens aan ons, misschien
je komt aardig en behulpzaam over
maar na 3 jaar merk ik pas
dat dat lieve en vriendelijke in je
alleen maar voor de schijn was
ik keek tegen je op
wilde ook zo zijn
maar nu weet ik beter
want jij doet me pijn
Hoe erg ik het ook vind
ik weet het zeker, jij drijft ons
nooit uit elkaar.
Wij krijgen een kind!