Mijn verjaardag, een dag, zo gewoon als elke andere, niets dat er verandert.
Maar toch weet je diep van binnen, het was een wonder, wat zou je zijn zonder.
Die dag heb je het leven gekregen, het werd je gewoon gegeven.
Weer een jaar voorbij, een jaar met veel pijn, nee het was zeker niet fijn.
Mezelf in de spiegel bekijken, wat doe ik hier, toch geen plezier.
Ja, het leven werd je gegeven, en hoe je dat leven zelf invuld is jouw keuze, "of niet", het is maaar hoe je het allemaal beziet.