bewondering wilt onthuld worden
het wil verdwijnen
uit haar fonkelend hart
verborgen ogen uit de hoek
naar het midden
er bovenop zitten
haar wil
heeft geen toestemming
van zijn gelaatstrekken
haar stevige borsten
gevuld met trots
zijn krachtige billen
volgepropt door macht
kwijlen naar elkaar
laatste verzoek
haar recht in de ogen
aan te kijken
slaat hij af
stilte vraagt ze
onbegrip rent haar achterna
was dit het lot
voor mijn deur
of zijn ego
die mijn glas liet leeglopen
ik dank hem
voor deze wijze les
een voorspelbaar antwoord
had ik gister al