Ik wil alles voor je doen
Wil alles met je delen
Alleen al voor die ene zoen
Zou ik de wereld voor je stelen
Ik zou de wereld op zijn kop zetten voor jou
Om alle dagen bij je te zijn
Omdat ik zo heel veel van je hou
Jij maakt van mijn leven een reffrein
Lieve Antonius, wij zijn bestemd voor elkaar
Voor de rest van ons leven
En al woon ik hier en jij daar
wij zullen elkaar alle liefde van de wereld geven