Mama
Je bent moe
Ik zie het aan je
Je bent zo sterk
Maar zo moe
Je geeft niet op
Ik bewonder je zo
Ondanks alles
Ga je door
Je doet je best
Voor mij
Voor ons allemaal
Op je werk
En thuis
Ik bewonder je zó
Je kracht
Je moed
Mama
Ik ben zo trots
Op jou
Mama
Jij bent mijn voorbeeld
Mama
Ik hou van je
Mama
Ik ben trots
Dat jij
Mijn moeder bent