Jij bent al weer 2 jaar,
dat is toch al een heel gebaar.
2 Vingers om op te steken,
je ouders die steeds meer gaan preken.
Je hebt 2 kaarsjes op de taart staan,
en je hebt nog zo'n lange weg te gaan.
Fenna, als je later eens wilt praten,
over wat ik en mijn zusje vroeger uitvraten.
Weet je me te vinden,
en dan kunnen we onze verhalen binden.
Kusjes en een dikke Winnie knuffel.