Ik weet dat je er bent,
ik heb je er naar binnen zien gaan
je zit daar in dat donkere hol
en laat al het moois van het leven
zomaar op straat liggen
Met al mijn krachten lok ik je naar buiten
mijn straling is onweerstaanbaar
ik doe tot het uiterste mijn best
na lang aarzelen, geef jij je tenslotte over
sensueel langzaam beweeg je naar de deuropening
je leunt zwoel achterover tegen het kozijn
ik streel ongegeneerd je gretige huid
geen plekje blijft onaangetast
je sluit je ogen en laat heel gewillig
mij op ontdekkingstocht gaan
eindelijk heb ik mijn zin
je biedt je vrijwillig aan
jouw lijf is nu van mij
wat is het toch heerlijk
om voor één hele dag
de zon te mogen zijn!