het is een vreemde wereld
iedereen raast maar door elkaar
alles draait om macht én geld
maar kijk eens, wat zie ik daar?
Een kleine verdrietige meid
dat vergaat van de eenzaamheid
Dikke tranen rollen over haar wangen,
Ze wil genegenheid, haar vurigste verlangen
Maar ze krijgt het niet
Daarom heeft ze zo een intens verdriet
Eenzaam en verlaten, dat is ze
En niemand die haar helpen kan
Spijtig ...
Alweer een leven dat vergooid is
Door de haat, hebzucht en egoïsme van ...