never forget you,
het is nog nooit zo geweldig geweest
alleen één ding ontbrak er dan JIJ,
jij was nog nooit zo geweldig voor mij.
Als ik je zie kan ik mij niet beheersen
ik begin te flippen en draai int rond
en bovendien klop je om de 5 voeten op
mijn kont.
Morgen is er een geweldig feest met jou
erbij wat ga je nu weer doen met mij ?
wat er dan gebeurt zal ik morgen pas weten
mijn liefste schat ik zal je nooit vergeten.