Voor marcel de Stigter
Liefde op afstand!
Wanneer mensen verliefd zijn,
zijn ze altijd samen.
Ieder uur, minuut en seconde zijn ze één.
Maar wij zijn altijd samen, maar toch alleen.
Altijd de pijn en verdriet leren dragen.
En dan vinden andere mensen het nog vreemd
als wij klagen.
Andere mensen begrijpen ons niet.
Maar dat hoeft voor mij ook niet.
Wij begrijpen elkaar.
Tot nu toe al bijna 2,5 jaar.
Lieve schat ik hou van jou.
Ieder uur, minuut en seconde ben ik bij jou!!!!
=xxx= Denise