WEERSOMSTANDIGHEDEN
-------------------
regen wat een weer
dat doet me denken aan miezerige dingen
een rotte peer
een rotte appel
oud fruit stinkt door de REGEN
en regen is slecht en miezerig weer
zon wat een weer
dat doet me denken aan mooie dingen
een rijpe peer
een rijpe appel
rijp fruit riekt door de ZON