Als ik je zie,
ooh dan weet ik niet meer wie.
Ik ben zo gek op jou,
zie je dan niet dat ik van je hou?
Als ik in je ogen kijk smelt ik als sneeuw voor de zon,
ik wou dat ik je dat zeggen kon.
Maar zij staat steeds tussen ons in
Ik hoop maar dat ik je voor me win.
Als ik je zie merk jij me niet eens op,
mijn liefde voor jou werd een flop.
Nu moet ik zonder jou door het leven,
en kan ik je nooit mijn liefde geven.
Maar dat is je eigen fout,
omdat je haar steeds bij je houdt.
Ik kan er niks meet aan doen.
Hier heb je mijn afscheidszoen.